Installera TimeClock (nya terminalerna)

Följ

Installationsrutiner för TimeClock

1. Lås upp stämpelterminalen med den medföljande nyckeln
  2. Starta stämpelklockan genom att trycka på Power-knappen (du kan behöva använda en penna för att komma åt den)
  3. Lås in plattan i terminalskalet igen
  4. Stämpelprogrammet kommer nu att startas automatiskt
  5. Tryck 000 och C för att komma till Settings (inställningar)
  6. Här ser du din terminals unika GUID-nummer (OBS. detta får absolut inte ändras! Om det ändras tappar terminalen kontakten med Timeplan) samt vilken URL terminalen är kopplad till
  7. Välj en plats på skärmen där det inte är någon text och håll fingret tryckt mot skärmen ca två sekunder
  8. Du får nu upp en meny och där väljer du ”Exit Fullscreen”
  9. Nu behöver du koppla upp terminalen mot ett trådlöst nätverk
    • Klicka på symbolen för Nätverk nere i högra hörnet och väl det nätverk du vill att terminalen ska vara uppkopplad mot (du får upp tangentbordet genom att trycka på den lilla tangentsymbolen i nedre högra hörnet)
  1. När plattan är uppkopplad trycker du fram Windowsmenyn och startar om plattan
  2. När plattan kommer igång är det bara att börja stämpla