Skicka meddelanden

Följ

Om en administratör vill skicka meddelanden till anställda gör dom det via brevet vilket är meddelandesymbolen i Timeplan. Då visas meddelandet i appen och i stämpelklockan.

Man går in på Meddelanden och trycker Ny+ för att skriva ett nytt meddelande.

Man kan därefter välja att skicka till en annan administratör (då bockar man i Användare), en eller flera anställda oberoende av kostnadsställe, eller så skickar man till alla anställda knutna till ett specifikt kostnadsställe (då bockar man i Personal Vid).

I rutan vid Giltigt t o m bestämmer man hur länge meddelandet ska visas.

När man är nöjd trycker man på Skicka så går meddelandet ut till valda mottagare.

Man kan även lägga upp återkommande, automatiska meddelanden så som tex. ”Grattis på födelsedagen” under Meddelandemall som du hittar under Administration.