Version 20180601

Följ
    • Ändrad text vid självregistrering - texten på knappen 'NY' till 'Nyanställd'. Ändra 'Registrering' till  'Ny anställning
    • Systeminställning för lönespecifikation är uppdaterad. Medarbetare med avslutad anställning kan se lönespecifikationen längre än 60 dagar vid önskemål.
    • Buggfix i schemaplaneraren, månadsöversikten, grundschema, tid och kontorapporten.
    • Arbetad tid är uppdaterad i månadsöversikten
    • Ändringar för rensningsdata är gjord; uppdatering av rensningsjobbet.  - Personer som har fått delete-flaggan ska tas bort på Nivå A efter senaste slutdatum.- Personer med avslutad anställning ska tas bort på Nivå C (tidigare D)
    • Justeringar på Hotell-sidan kontroll av FortNox-ID m.m.
    • I exportfilen med grundläggande persondata till Hogia Lön och Hogia Lön Plus ska inte längre e-post tas med i filen. Det finns en systeminställning "Hogia Lön Plus / Hogia Lön - Exportera endast grundläggande persondata". När den är satt till "JA" ska inte e-post tas med i filen. Är den satt till "NEJ" ska e-post tas med.