Timeplan hjälpcenter

Vad behöver du hjälp med?

Självregistrering

Följ

 

Självregistrering är en funktion som innebär att den som inte är inlagd i Timeplan ändå kan stämpla in. Efteråt lägger ansvarig administratör in resterande uppgifter för den anställde i systemet.


 Den anställde kommer till stämpelterminalen och trycker på knappen NYANSTÄLLD


 I meddelanderutan som då dyker upp meddelar klockan att den anställde inte finns inlagt i Timeplan och om denne är en nyanställd så ska hen bekräfta detta med en knapptryckning. Därefter kan den anställde välja att knappa in sitt telefonnummer och/eller e-postadress.

För att komma vidare till instämplingen måste den anställde välja vilket kostnadsställe som hen ska arbeta. Slutligen kan den välja att stämpla in.
 Den nya medarbetaren kommer sedan upp på åtgärdslistan som oregistrerad för den administratören som ansvarar för det kostnadsställe som stämplingarna registrerats
 
De medarbetare som registrerar sig via självregistrering kommer att gå in på avtal 3.0
 Du kan gå in via -Avtal -Mall för tillfälliga anst. avtal.  och ställa in hur du/ni önskar att det ska vara
 

 

 
Du kan även se medarbetare som är självregistrerande under -Personal med en "varningstriangel" för att signalera att de är självregistrerande. 

Var denna artikel till hjälp?
0 av 0 tyckte detta var till hjälp

Kommentarer