Låst användare

Följ

Vid låst användare ber vi dig att kontakta Timeplan ansvarig på din arbetsplats för att låsa upp din användare.

Eftersom det byts ut personal hos våra kunder så är det svårt för oss på Timeplan att avgöra vilka användare som är låsta av vilken anledning, låsta användare kan till exempel bero på avslutade anställningar eller att man har skrivit in fel lösenord fler än fem gånger.

Vi på Timeplan hänvisar därför personer med låst användare till Timeplan ansvarig på arbetsplatsen. Det ger bäst säkerhet.