Administratörer

Följ

Attesteringsroll:

Inga attesteringsrättigheter: Kan inte attestera något i Timeplan, har läsrättigheter

Avdelningschef: är profiler begränsade till ett eller flera kostnadsställen och funktioner

Attesteringsansvarig attesterar avdelningschefer

Användarprofiler

SuperAdministratör eller SuperUser är den person som har högst behörighet i systemet

Administratörer har hög behörighet och är en vanlig profil för nyckelpersoner och bör delas ut sparsamt.

Avdelningschefer är profiler begränsade till ett eller flera kostnadsställen och funktioner

Status är en profil som används för att få ut kontrollistor och se aktuell status i huset.

Vilka behörigheter de olika profilerna har kan man se om man klickar på respektive profil.