Version 20180911

Följ

• Fix: Sidan administration/terminal
  • Fix: Meddelandefunktionen
  • Fix: sms-meddelande skickas från Timeplan
  • Fix på status sidan för offline stämplingar
  • Fix: Visitas rapporter för HRF/Turist/Tjänstemän
  • Sidan systemkontogrupper är uppdaterad, bytt namn på befintliga grupper samt lagt till nya grupper för att få en bättre sortering under systemkontogrupper. Man kan lägga in systemkonto under Konto
  • Anställda 6 månader på Startsidan- varnar nu endast om medarbetaren har en anställning om totalt 6 månader, tidigare har den varnat även för medarbetare som har varit anställda längre men bytt avtal.
  • Widget frånvaro på startsidan visar nu även total frånvaro på en medarbetare
  • Widget Budget uträkningen av budgeten är uppdaterad. I Aktuella nyckeltal räknas
  • Avvikelse från budget ut i procent av systemkontogruppen Arbetad tid.
  • Fix på Kontroll av arbetstidslagen