Två frånvarokoder på samma dag

Följ

I Timeplan kan man lägga in två frånvarokoder på samma dag för en medarbetare som till exempel är deltidssjukskriven och har semester samma dag.

För att göra detta klickar du på Personal - [medarbetarens namn] - Stämplingar och saldo. Lägg till aktuella frånvaro under Ändra frånvaro, korta ner passet motsvarande timmar som medarbetaren har frånvaro före/efter pass och klicka därefter på Spara

Se nedan bild för steg för steg instruktion:

Alla lönesystem kan dessvärre inte hantera två olika frånvarokoder på samma dag så vi rekommenderar att du tar kontakt med supporten för ert lönesystem för att stämma av ytterligare eller manuellt bevaka de medarbetare som haft denna typ av dubbel frånvaro.