Begränsa användare i Timeplan

Följ

I Timeplan finns möjligheten att begränsa en användares rättigheter så att hen inte kan attestera sina egna eller andra medarbetares tider och saldo.

Steg 1 Ange vilken medarbetare som användaren ska ha begränsade rättigheter till

Gå till -Administration -Behörighet -Användare -Klicka på Lägg till -Skriv in medarbetarens anställningsnummer -Klicka på Ok.

Steg 2 ange vilken typ av begränsning som du önskar lägga till på användaren

Klicka på -Ange begränsning -Klicka i önskat val

Klicka på -Spara