Begränsa användare i Timeplan

Följ

I Timeplan finns möjligheten att begränsa en användares rättigheter så att hen inte kan attestera sina egna eller andra medarbetares tider och saldo.

Steg 1

Ta reda på vilket anställningsnummer medarbetaren har som ni önskar begränsa er användare till i Timeplan

För att lägga in den aktuella medarbetarens anställningsnummer gå till -Administration

-Behörighet -Användare -Klicka på Lägg till -Skriv in medarbetarens anställningsnummer -Klicka på Ok.

Steg 2 ange vilken typ av begränsning som du önskar lägga till på användaren

Klicka på -Ange begränsning -Klicka i önskat val

Klicka på -Spara