Version 20181113

Nyheter

• Uppdatering av program på Timeclock
  • Förtydligande av texten vid inläsning av fingeravtryck på Timeclock.
  • Uppdatering för överföring av deltidsfrånvaro till Hogia Lön Plus. Numera har Timeplan stöd för att exportera frånvaro i procent.

Ny tillvalsmodul

Hantering av dricks vid kontantlös betalning. Läs mer om den nya modulen här: https://support.timeplan.se/hc/sv/articles/360000623397-Hantera-dricks-i-Timeplan-

För mer information om nyheterna, vänligen kontakta vår supportavdelning!