Hjälpcenter

Vad behöver du hjälp med?

Version 20180920

Följ
  • Uppdatering av rapportgeneratorn - Rapportgeneratorn tog med saldo från inaktiva kostnadsställen i vissa fall.
  • Uppdatering av Timeclock status på anslutningen till RFID
  • Uppdatering av rensningsjobbet i Timeplan med anledning av GDPR
  • Funktionen nytt tillfälligt avtal ska kompletteras.
  •
    Alla semesterberäkningstyper finnas i Timeplan och kan föras över i den utökade personalfilen för Hogia lön plus.
  • Uppdatering av beräkningen av lönekostnad på sidan kostnadsregler