Version 20180509 - Ny startsida

Följ
  • GDPR – Rensningsnivåer för datarensning är nu uppdaterat
  • Ny-knapp i budgetperiod genererade felmeddelande vilket nu är åtgärdat
  • Veckoavstämningsrapport visade fel på periodavstämning vilket nu är åtgärdat
  • Helgdagar och aftnar är uppdaterade
  • Generella fixar för Timeclock
  • Dygnsvilan och de andra atl-reglerna varnade inte i månadsöversikten – men det är nu åtgärdat

Ny startsida i Timeplan lanseras.

Du har nu möjligheten att själv skräddarsy startsidan med widget efter önskemål och behov. I nedan exempel får du en snabb överblick på aktuella händelser, anställningar, aktuella nyckeltal. Klickar du på förstoringsglaset får du detaljerad information om den aktuella widgeten.
Grafen i nedan exempel visar schemalagd och arbetad tid. Startsidan har även en drag and drop funktion vilket innebär att du enkelt kan byta plats på dina widget.