Hjälpcenter

Vad behöver du hjälp med?

Version 20190218

Nyheter

Vecko- och Årsavstämningsrapport

Då man lägger deltidsfrånvaro (Frånvaro del av dag) på en medarbetare i Frånvarohanteraren som du når via ex. Stämplingar och saldon skapas saldo i Veckoavstämningsrapporten och Årsavstämningsrapporten även om frånvaron ligger framåt i tiden.

Detaljerad Månadsrapport i webbappen

Summeringen (sista sidan) i Detaljerad Månadsrapport i webbappen finns tillgänglig igen.

Behörigheter i användargränssnittet

Endast användare med likadan eller högre behörighet kan radera användare med "Övriga-behörighet" från gränssnittet.

URL'en till webbappen är bytt för samtliga kunder

Vi har höjt säkerhetsnivån på våra kunders webbapp. Därför skriver samtliga nu följande URL för att få tillgång till inloggningssidan för Timeplans webbapp: https://kundnamn.timeplan.mobi eller till http://kundnamn.timeplan.mobi.

Nya karensregler

Konfiguration för de nya karensreglerna.