Version 20190304

Nyheter

Nytt namn på förklaringstext när man håller muspekaren över ett arbetspass som en medarbetare har tackat ja eller nej till i webbappen.

Tackat nej till arbetspass hette tidigare "Kan inte arbeta" men är nu uppdaterat till "Tackat nej till arbetspass" som är efterföljt av tiden för arbetspasset och namn på kostnadsstället.

Tackat ja till arbetspass hette tidigare "Kan arbeta" men är nu uppdaterat till "Tackat ja till arbetspass" som är efterföljt av tiden för arbetspasset och namn på kostnadsstället.

Det går nu att välja mongoliska som språk under kompletterande uppgifter på medarbetaren.

I rapporten veckoschema per kostnadsställe under Rapporter i webbappen är samtliga frånvarokoder som läggs på frånvaro hel dag dolda. Frånvaro koder som lagts in som deltidsfrånvaro syntes tidigare men det gör de inte längre.

Programrättningar

Kontrollrapporten är uppdaterad

Informationsruta vid kontroll av kompetens visas ett felintervall.

För långt namn på grundschema

När man kopierade ett grundschema och sparade det med ett för långt namn skapades ett fel och schemat kunde inte sparas. Detta är nu åtgärdat.

Visa dag vyn i åtgärdslistan

Visa dag vyn i åtgärdslistan stängdes inte ner när man klickade på spara och stäng. Detta är nu åtgärdat.