Version 20190320

Nyheter

Hjälp knappen i Timeplan

Hjälp knappen som tidigare synts längst upp till höger i Timeplan ersätts av en Support widget längst ner till höger där användare kan söka efter svar på sina frågor i vårt hjälpcenter.

Anställningsform provanställning

Om anställningsformen på medarbetaren är "provanställning" så skall slutdatumet i anställningsbeviset hämtas från datumfältet "Slutdatum för provanställning" på anställningsavtalssidan. Inte till och med datum för anställningsavtal.

Detta är i dagsläget swedol-specifikt, öppna upp just denna funktionen så att den är tillgänglig för alla. (låt övrig swedol-funktionalitet som lön, tillfälliga kontrakt vara fortsatt swedol-specifik.

Programrättningar

Manuell rast drogs inte av för planerad tid i vissa fall (framåt i tiden)

Vid manuella dubbelarbetspass drogs inte rast av för planerad tid i vissa fall (framåt i tiden).

Detta inträffade när varje pass var kortare än minsta tillåtna rast gräns, men total tid är större än min. rastlängd. Alltså borde rasten dras. Detta är nu åtgärdat.

Fel månad visades i månadsöversikten

Vecka 13 stod som april i Månadsöversikten fast det är mars. Detta är nu åtgärdat.

Visa lön på sidan anställningsavtal

Visa *** i lönefältet på anställningsavtalet på medarbetaren istället för texten NaN