Version 20190408

Nyheter

Timeplan får en ny look!

De senaste månaderna har vi lagt mycket tid och energi på att uppdatera designen i Timeplan i syfte att göra det mer användarvänligt, lättläst, modernt och tilltalande för er användare. De nya förändringarna förväntas finnas hos er alla innan sommaren är här. Hoppas ni gillar vår nya design!

Vi har bland annat gjort följande förändringar:

Ny inloggningssida Timeplan

Ny bild i inlogg

Inloggningssidan har fått en ny bakgrundsbild som matchar vår nya hemsida.

Skärmklipp3-4

Nya ikoner och symboler

Knapparna "Spara/Radera" och "Ny" som finns i verktygsfältet högst upp på flera sidor har ny design med andra ikoner och mjukare färger. Standardknapparna är nu mörkblå med vit text och har fått en rundare framtoning för att passa ihop med resten av designen.

Skärmklipp-4

Bättre navigering

Våra rubriker är inte heller längre i versaler och vi har bytt namn på många av dessa för att ni lättare ska förstå var i navigationen ni befinner er.

Månadsöversikt-1

Modernare månadsöversikt

Månadsöversikten har fått nya färger, symboler och uppdaterat typsnitt till samma som används i resten av Timeplan. Grundschema, arbetspass och kalender har fått färre och mjukare linjer och mer utrymme på sidorna vilket gör dem lättare att arbeta i, samt utbytta ikoner och färger. Klicka på bilden för att se den i större format!