Version 20190521

Nyheter

Platsspårning vid in och utstämpling via Timeclock webb.

I det fall som ni använder er utav stämplingsverktyget Timeclock Webb så kan Timeplan spara information om vilken plats som medarbetaren befann sig på när hen stämplade in. Ikonen finner ni under -Personal -Aktuell medarbetare -Stämplingar och saldo. När du klickar på ikonen så slussas du till google maps och finner information om  vilken plats som medarbetaren befann sig på när hen stämplade in/ut.

Kontakta gärna Timeplans support så berättar vi mer och hjälper dig igång med denna modul.

Förtydligande av namn på obemannade arbetspass i månadsöversikten

-Planering -Månadsöversikten.

Tidigare stod det arbetspassets tider och kostnadsställe i tooltip när man för muspekaren över passet. Vi har nu komplettera med passets namn vilket gör det tydligare när våra kunder till exempel arbetar med behovsmallar.

Datumintervallen är tydligare i summeringsrapporten

-Rapporter -Konto -Summeringsrapport.
I summeringsrapporten syns nu aktuellt från och med datum på nuvarande anställning. Om en medarbetare har glapp i sin avtalsperiod visar summeringsrapporten enbart med tid från den senaste sammanhängande perioden vilket nu är tydligare med ett från och med datum i sidhuvudet längst upp till höger i rapporten.

Programrättningar

Fel text gick ut vid sms när medarbetare hade registrerat sig som nyanställda i stämpelterminalen.

Länk i sms till Webbappen var felaktigt http://https://kundnamn.timeplan.mobi men det är nu rättat och korrekt adress är https://kundnamn.timeplan.mobi

Radera ikonen var för stor i webbläsare Edge

-Personal -Den anställde -Dokument, I webbläsaren Edge var ikonen för radera på dokument för stor vilket nu är åtgärdat.

Hanterad av på ledighetsansökan syntes inte

Hanterad av på ledighetsansökan syntes inte på godkända ledighetsansökningar vilket nu är åtgärdat. Funktionen finner ni längst upp i Timeplan till vänster (symbolen med solstol och parasoll)