Närstående/Barn

Följ

Nu finns det möjlighet att välja vilket för vilket barn som en ansökan om frånvaro/föräldraledighet avser för de kunder som har Hogia Lön Plus som löneprogram.

Börja med att lägga in medarbetarens barn under -Personal -Aktuell medarbetare -Närstående/Barn -Klicka på +Ny -Lägg in barnets namn samt födelsedatum.

När medarbetaren sedan gör en ledighetsansökan via webbappen så kan de välja för vilket barn som ledighetsansökan avser. mceclip0.png

Avdelningschefer finner också informationen när hen ska hantera ledighetsansökan för föräldraledighet.