Version 20190618

Nyheter

Förtydligande om var i menyn man befinner sig. Istället för texten "TIMEPLAN" ska namnet på huvudgruppen visas, t ex "AVTAL - OB-REGLER"

Programrättningar

Kommentarer på medarbetaren

Symbolen radera var för stor och spara knappen fattades under redigera kommentarstyp i Microsoft Edge på sidan -Personal -Kommentar. Detta är nu åtgärdat.

Scrollbar i schemaplaneraren
I det fall som man hade många rader på sitt schema i schemaplaneraren så hamnade scrollbaren utanför skärmen. Detta är nu åtgärdat.
Rapporten veckoschema
Datumsorteringen i rapporten veckoschema blev fel då datumen inte hamnade i följd. Detta är nu åtgärdat.