Version 20190916

Nyheter

Möjlighet att välja datum som är från och med anställningen början vid förändring av kostnadsställe på medarbetarens anställningsavtal

På sidan -Personal -anställningsavtal är det nu möjligt att välja datum från och med anställningens början om man lägger till ett nytt kostnadsställe eller ett nytt företag/hotell kommer nedanstående ruta upp:
Om startdatumet är inom en stängd löneperiod så har första alternativet inte varit valbart, men det ska det vara framöver. Då inställningar för kostnadsställe ändras ska ändringen alltid kunna göras från ursprungsdatumet, oavsett stängd löneperiod eller inte.

Programrättningar

Användare hittades inte när meddelande skulle skickas från webappen vilket nu är åtgärdat.