Ambulerande kostnadsställen

Följ

Möjlighet att med ambulerande kostnadsställen kunna vara instämplad på alla företag samtidigt.

I det fall som en kund har fler än ett företag i Timeplan så finns nu möjligheten att vara instämplad på samtliga  samtidigt. Medarbetaren kommer även att dyka upp på alla företagens kontrollrapporter som ni finner under -Status -Närvarolista -Kontrollrapport.
Funktionen kräver att medarbetaren stämplar in och ut vid arbetspass.
För att komma igång med detta behöver ni antingen aktivera det på aktuell kostnadsställe eller lägga upp ett nytt kostnadsställe med dessa inställningar.
Aktivera detta gå -Administration -Organisation -välj aktuellt kostnadsställe -klicka i "Ambulerande kostnadsställe"