Version 20191028

Nyheter

Möjligt för nyanställda att använda webbappen innan anställningsdatum.

Det är numera möjligt för nyanställda medarbetare att använda webbappen innan anställningen är påbörjad. På så sätt kan medarbetaren se sitt kommande schema. Kontakta Timeplan support så hjälper vi dig att ställa in de antal dagar innan anställningens början som webbappen ska vara tillgänglig.

Summering på rapporten "Fördelning av dricks"

För er som arbetar med tillvalsmodulen fördelning av dricks i Timeplan så är det numera möjligt att på rapporten fördelning av dricks se en summering längst ner.

Programrättningar

Felstavning på Licensinställningar i Timeplan, tidigare hette det Licensinställningsar vilket nu är åtgärdat

Medarbetare hamnade på fel resultatenhet på avvikelseart i lönefilen för Hogia Lön Plus, vilket nu är åtgärdat.

Grundschema under -personal -grundschema varnade när ett grundschema översteg kontrakterad veckoarbetstid med 15 sekunder

Varningstext att schemat överstiger veckoarbetstid med 0:00 timmar på grundschemat när ett grundschema översteg kontrakterad veckoarbetstid med 15 sekunder. Efter programrättning så varnar Timeplan om grundschemat överstiger med minst 1 minut.

För att veta vilken version som ditt företags Timeplan har, klickar du längst ner till vänster vid logga ut och ser Versionen. till exempel: Version 2019-09-30_20190930.1