Version 20191119

Nyheter

Webbappen har fått nytt utseende

Vi kan nu stolt presentera att webbappen har fått ett nytt vackert utseende!

Du kan fortfarande använda webbappen på samma sätt som tidigare fast med nya ikoner på vårt hjälpcenter finner ni nu en uppdaterad manual för användare: https://support.timeplan.se/hc/sv/articles/360003760238

Programrättning

Manuell rast i arbetspasset påverkade timbank/5 så att den genererade dubbla rastavdrag. Vilket nu är åtgärdat

Rapporten fördelning av dricks visade 0 i summeringen.

-Rapporter -Fördelning av dricks visade 0 i summeringen, vilket nu är åtgärdat

Schema avslutades inte i schemaplaneringen

- Planering -schemaplanering -Medarbetares schema i schemaplanering avslutades inte när anställningsavtalet avslutades vilket nu är åtgärdat

-Planering -månadsöversikten -kopiera arbetspass

Arbetspass kopierades inte i månadsöversikten vilket nu är åtgärdat

Semesterberäkning syntes inte på sidan anställningsavtal på medarbetaren

På sidan-Personal -aktuell medarbetare -anställningsavtal syntes inte fältet semesterberäkning om man hade klickat på historik och valt valfritt avtal. Detta är nu åtgärdat.

Datum för provanställningens slut räknade fel på en dag

På sidan-Personal -aktuell medarbetare -anställningsavtal beräknades slutdatumet för provanställningen fel på en dag vilket nu är åtgärdat.

Övrigt

Möjlighet att kopiera arbetspass schemaplaneringen om man arbetar på en mac-dator.

-Planering -schemaplanering nu finns möjlighet att kopiera arbetspass i schemaplaneringen i det fall som man arbetar på en mac-dator.