Spara dokument i Timeplan

Följ

För att lägga in och spara olika typer av dokument under en anställd i Timeplan gör du så här!

Går fliken Personal i vänstermenyn och välj sedan vilken medarbetare det gäller.

Välj Dokument längre ner i menyn och klicka på +Lägg till.

Fyll i Beskrivning (namn på dokument) och Välj fil. Bocka i rutan om informationen innehåller löneuppgifter.

Klicka på Spara! Under inställningar i Timeplan kan du sedan välja vilka dokument medarbetaren ska kunna se i sin app.