Version 20200113

Nyheter

Möjlighet att kunna ange beräkningsperioder för medarbetare som visas på veckoschemarapporten.

-Rapporter -Planering -välj rapporten veckoschema -välj aktuell medarbetare och datumperiod.

För att läsa mer om beräkningsperioder på schemat och hur man lägger upp detta kan ni läsa mer på vårt hjälpcenter i artikeln som heter "Beräkningsperioder på schemat" https://support.timeplan.se/hc/sv/articles/360005135178

Övrigt

Ledighetsansökan delades upp till två stycken om medarbetaren hade olika anställningar

-Ledighetsansökan i det fall som en anställd har ett anställningsavtal som pågår nu och ett som börjar i framtiden, så skapades det två rader för samma ledighetsansökan när en ledighetsansökan skickades från webbappen. Detta är nu åtgärdat så att det endast skapas en ledighetsansökan för medarbetaren.

Persondatafilen för Hogia lön Plus

Skattetabell och skatteavdrag finns inte längre med i persondatafilen detta gäller de kunder som har Hogia Lön Plus och importerar filen persondata.

Programrättningar

Avtalad tid i schemaplaneringen beräknades fel

-Planering -schemaplanering visade fel summa på  schemaplaneraren beräknades fel vilket nu är åtgärdat.

Widgets gick inte att ta bort på startsidan

I vissa fall var det inte möjligt att ta bort widget på startsidan vilket nu är åtgärdat