Beräkningsperioder på schemat

Följ

Beräkningsperioder på schemat

Med "beräkningsperioder på schemat" kan du ange medarbetarens aktuella benräkningsperioder som syns på rapporten "veckoschema".

Såhär gör du:

• Steg 1: Börja med att lägga upp beräkningsperioder gå till -avtal -beräkningsperioder
    -klicka på +Ny

Ange namn på din beräkningsperiod samt from och tom datum för din önskade period och när du är nöjd med dina val sparar du.

• Steg 2: Ange beräkningsperiod för aktuell medarbetare

Gå till -Personal -välj aktuell medarbetare -grundschema och perioder. Klicka på +Ny vid beräkningsperioder och ange datumintervall.

Till höger ser du sedan de beräkningsperioder som skapats på medarbetaren.

• Steg 3: Ta ut rapporten veckoschema

Rapporten veckoschema finner du under -Rapporter -Planering -välj rapporten veckoschema -välj att visa rapporten per anställd -välj medarbetare, startdatum och antal veckor som du vill visa.