Version 20200309

Följ

Nyhet

Grundschemat visas i webbappen

Under fliken Kalender i webbappen finns det nu möjlighet att se sitt grundschema. Knappen för Grundschema ligger under publicerat kalenderschema.

Övrigt

Utökat antal tecken i ledighetsansökan

Antal tecken i ledighetsansökan är utökat till 4000 tecken.

Personer utan anställningsavtal visas alltid

Personer som aldrig haft ett anställningsavtal visas nu alltid i Personallistan under fliken Personal. De visas med en annan färg i listan så man tydligt kan urskilja vilka som saknar avtal.

Stämpla in med personnummer=anställningsnummer

Det är nu möjligt att stämpla in med personnummer eller anställningsnummer i Timeclock Webb. Inställningen göras via systeminställningar av Timeplan Support på begäran av kunden.

Grundschema tillåts under flera anställningsperioder

Beräkning av grundschemat för respektive anställningsperiod visas under medarbetarens "Grundschema och perioder".

Programrättning

Version 20200225

Felen som uppstod i och med version 20200225 är nu åtgärdade.