Version 20200323

Nyheter

Frånvaro till Agda
Två olika frånvarokoder kan nu skickas parallellt till Adga.

Övrigt

Inställningarna i månadsöversikten sparas på användare
Inställningarna i månadsöversikten sparas på användare istället för i webbläsaren. Detta innebär att användarens sparade inställningar flyttas med och ser likadana ut i vilken webbläsare du väljer att använda.

Programrättning

Lönekonton följer med vid kopiering av kollektivavtal
Vid användning av avancerade avtalsinställningar i Timeplan så kopieras nu alla lönefält när ett kollektivavtal kopieras.

Summeringsrapporten begränsas
Summeringsrapporten visas enbart för de medarbetare som användaren har behörighet trots att rapporten sorteras och visas utifrån anställningsavtal.