Se rastavdrag direkt i webbappen!

Följ

Rastavdrag i arbetspass - webbappen

Så här instruerar du dina medarbetare så de kan se sitt rastavdrag direkt i  sin medarbetarapp!
När medarbetaren är inloggad i appen väljs Rapporter på menyn på vänster sida.

Välj rapporttypen Veckoschema samt period och klicka på Visa rapport.

I den rapport som visas kan nu medarbetaren se sitt rastavdrag per arbetspass.

Här kan du läsa mer om hur du lägger in manuella rastavdrag: Manuella inställningar - arbetspass