Version 20201214

Övrigt

Valet för lönegrupp/kostnadsberäkning flyttas till Kollektivavtalet vilket innebär att kopplingen inte behöver göras på varje enskild medarbetare.

Programrättning

Övertid och Agda

Nu förs inte pass av typen övertid över till Agda.

Zooma i rapporter

Att zooma in i rapporter i appen är nu möjlig även för iPhone.

Aktiveringslänk fullständig

Aktiveringslänken in inbjudan för personalappen visas i sin helhet.

Justering av lönefil till Blue Garden HR+

Rader för frånvaro slås ihop till en.

Kopiera arbetspass i Månadsöversikten för MAC

Genom att trycka nere alt/optionsknappen på din MAC kan nu kopiera arbetspasset och klicka ut det på en annan dag med muspekaren.