Version 20210208

Följ

Denna version bjuder inte på några nyheter i Timeplan.

Övrigt

• Symboljustering – Vi uppdaterar och justerar just nu en hel del symboler i Timeplan för att byta ut till mer moderna varianter tekniskt sett.

Programrättning

• OB-beräkning vid Sjuk-OB i sjukperioden räknade fel i vissa fall men är nu korrigerad och fixad.
  • Tidigare fel vid grundschematid vid frånvaro del av dag är numera rättad.
  • En programjustering är gjord så att man kan stänga ”stämplingar och saldon”-rutan enklare efter att man öppnat den under månadsöversikten.