Version 20210308

Följ

Nyheter:

Versionsuppdatering

Vid versionsuppdatering skickas meddelande till Timeplan administratörer

Rapporter - Tid och kontorapport

Möjlighet att kunna sortera på personalgrupp när man väljer tid och -kontorapport  i det fall som man arbetar med personalgrupper

Programrättningar:

Ogiltiga avvikelsekoder gjorde att personal inte kunde tidrapportera korrekt i appen. Detta är nu åtgärdat

Tidigare problem med överlappningar i Timeclock korrigerat och rättat

Vid tidigare schemaläggningar under schemaplaneraren har anställd som fått in blanksteg i smeknamnet inte dykt upp vid val av anställd, Möjligheten att ha blanksteg som smeknamn är inte längre möjligt.