Ackumulerade saldon

I Timeplan kan man på varje medarbetare se dennes ackumulerade saldon

Du hittar dessa saldon under Personal - [medarbetarens namn] - Ackumulerade Saldon

Det finns tre förinställda konton som alltid visas;

• Arbetad tid,
  • Planerad tid
  • Grundschema

Överst kan du se en sammanräkning över en längre period (perioden väljer man genom att ställa in fr o m- och t o m datum) och under det kan du sedan se saldon specificerade per kalendermånad.

Vill du inte se saldon för något av dom tre förinställda kontona kan du välja att bocka ur dom. När du har gjort inställningar för vad du vill se trycker man på Visa.

Egna konton

Utöver de tre förinställda konton kan du välja att visa egna kontosaldon under Ackumulerade saldon.

Detta ställs in i samarbete med Timeplan Support. Meddela oss vilka konton du vill se så ordnar vi det för dig.

Vanliga konton att visa är tex:

• Timbank,
  • Komp
  • Flex
Du kan själv välja konton som är intressanta för just din organisation.