Begränsa användare i Timeplan

I Timeplan finns möjligheten att begränsa en användares rättigheter så att hen inte kan attestera sina egna eller andra medarbetares tider och saldo.

Så här gör du för att begränsa en användares behörighet i Timeplan.

• Steg 1

Ta reda på vilket anställningsnummer medarbetaren har som du önskar ändra behörighet för.

För att lägga in den aktuella medarbetarens anställningsnummer gå till -Administration-Behörighet -Användare -Klicka på Lägg till
-Skriv in medarbetarens anställningsnummer -Klicka på OK.

Skärmbild 2022-07-21 134155

• Steg 2
Ange vilken typ av begränsning du önskar lägga till på användaren

Klicka på -Ange begränsning -Klicka i önskat val.

Skärmbild 2022-07-21 134500

Klicka på -Spara för att avsluta.