Byta url på en kund

Kunden vill byta url/webbadress på sitt Timeplan foretaget.timeplan.se

Kunden vill byta url/webbadress på sitt Timeplan  (foretaget.timeplan.se)

Att tänka på

1. En tidpunkt för att göra ändringen behöver bokas in. Räkna med en halvtimme nertid där ni som kund inte kommer att kunna använda er av systemet.
    2. Gamla och nya url:er kan inte användas samtidigt, efter ändringstillfället fungerar inte den gamla url:en.
    3. Användare och personal som har gamla sparade bokmärken behöver informeras om nya adresser
    4. Personal som kör native-appen (som du laddar ner i appstore/google play behöver aktivera om denna. Nya inbjudningar behöver skickas ut till medarbetare,
    5. Stämpelterminaler behöver konfigureras med ny URL/webbadress