Digital signering i Timeplan

Efter önskemål från våra kunder har vi nu nöjet att nu kunna erbjuda digital signering av anställningsbevis i Timeplan.

Fördelar med  digital signering i Timeplan:

 • En full digital och komplett anställningsprocess
 • Säker signering med BankID
  Pris: 19:90 kr/anställningsavtal
 • Signering utan BankID är gratis
 • Alla avtal samlade på samma ställe.
 • Vår digital signering i Timeplan är certifierad enligt ISO 27001. 

  Digital signering i systemet är möjligt antingen via BankID eller Quick Intent som innebär att man signerar via en knapp.  Du som administratör bestämmer vilket signeringsalternativ som ni ska använda er av på varje medarbetares anställningsbevis. 

Signeringsprocessen i Timeplan 

 • Steg 1
  Börja med att kontrollera att uppgifterna som angetts stämmer. Informationen i anställningsavtalet hämtas från sidan - Anställningsavtal i Timeplan som finns under -Personal -Medarbetare -Anställningsavtal. 
  Har du valt att signera med digital signering så har du också möjlighet att skriva ut avtalet om du klickar på skriv ut på steg 1

Klicka på Nästa för att gå vidare till Steg 2. 

 • Steg 2
  I steg 2 bekräftar du nu att alla uppgifter stämmer för att sedan skicka iväg anställningsavtalet för signering. Du kan välja att bifoga en bilaga tillsammans med anställningsavtalet om du önskar. 

Klicka på Nästa för att gå vidare till Steg 3.


 • Steg 3
  Avtalet skickas som en länk i ett mejl till den nya medarbetaren med avsändare Assently (no-reply@assently.com) och det kan inte besvaras.

Både arbetsgivaren och medarbetaren behöver granska och underteckna anställningsavtalet vilket görs längst ner i  i avtalet - antingen via BankID eller via knapp. 

Här finns två olika alternativ: 

 • Alternativ 1. "Underteckna nu" och
 • Alternativ 2. "Jag kan inte underteckna".

Alternativ 2  kan användas om någon upptäcker några felaktigheter l i avtalet. Du som arbetsgivare har också möjlighet att stoppa signeringsprocessen via administratörsgränssnittet i Timeplan om så önskas. 

Medarbetaren kommer att motta ett signerat exemplar i sin Timeplan-app under hens anställningsdokument där.

Ett exemplar sparas även ner på sidan -Dokument -under -Personal och vederbörandes personalkort. 

image-png-Oct-27-2021-09-23-08-67-AM-1

Du som arbetsgivare kan enkelt följa signeringsprocessen på sidan -Personal -Medarbetare -Anställningsavtal och när allt är signerat och klart så kommer följande text om att avtalet är signerat av båda parter visas på sidan. 


För att se webbinarium om digital signering, klicka på länken här.

I det fall som avtal väntar på signering så kommer ni också att få information om det på startsidan Är ni intresserade av Digital signering? Varmt välkommen att kontakta Timeplan Support på support@timeplan.se för aktivering samt eventuella kostnader.