Import av Excelfil

Import av Excelfil till Timeplan

En standard excelfil kan importeras i Timeplan, dock måste första raden i excelfilen vara en beskrivning av de olika kolumnerna. Kolumnrubrikerna måste ha unikt namngivna namn, dessutom måste en kolumn innehålla ett datum. Kolumnen måste vara döpt till ”Date”.
Det är också viktigt att cellerna som ska läsas in i Timeplan inte är formler eller referenser till andra platser i excel-dokumentet, utan riktiga värden. T ex, det får inte stå ”=D5+E5” i cellen B2 i exemplet nedan, utan cellen måste innehålla det riktiga talet ”76”.

Exempel på hur filen kan se ut:​​​​​​​​​​​​​​

De siffror som importeras kan ni sedan se i Veckoöversikten genom att kryssa i konton under inställningar.