Inaktivera kostnadsställe

Kostnadsställen kan likställas med avdelningar eller områden inom ett företag nedan finner du information om hur du inaktiverar ett kostnadsställe

Kostnadsställen

Kostnadsställen kan likställas med avdelningar eller områden inom ett företag. I Timeplan används dessa för att det ska gå att sortera in personal i grupper och lättare få översyn och kontroll på vem som arbetar var, hur schemat ser ut, att behovet är täckt och hur kostnaderna för varje avdelning ser ut. All personal associeras med minst ett kostnadsställe och personal kan inte schemaläggas på kostnadsställen dom inte är associerade till.

För att justera eller inaktivera kostnadsställen trycker man på fliken Administration och sedan väljer man Kostnadsställe. Man får då upp en lista på alla aktiva kostnadsställen. Vill man även se inaktiva bockar man i den rutan.

för att inaktivera ett kostnadsställe -välj aktuellt kostnadsställe och fyll i from vilket datum som du vill att kostnadsstället ska inaktiveras, se nedan bild.

När man är nöjd med sina val trycker man på Spara.

Om man vill lägga upp nya kostnadsställen klickar man på Ny+, uppe i vänstra hörnet, läs mer om hur man lägger upp nya kostnadsställen i artikeln här