Kompetens & utbildning

Registrera enkelt personalens kompetens och utbildning i Timeplan. Matcha personal med verksamhetskrav tex. körkort och spetskompetens.

Lägg upp de kompetenser som du önskar kontrollera

Gå till -Administration -Kompetens och utb. typer -klicka på +Ny för att lägga till en kompetens/utbildningstyp som du önskar kontrollera.

Väljer ”Utför kontroll av kompetensen på schemalagd personal” kan man ställa in att systemet ska kontrollera att det finns någon/några personer med den aktuella kompetensen schemalagd inom de intervall som finns angivet per veckodag.

Lägg till önskad kompetens/utbildning på medarbetaren

För att lägga in kompetens och/eller utbildning på medarbetaren går du till -Personal -Välj aktuell medarbetare -Kompetens och utbildning -Klicka på +Ny

Välj vilken typ av kompetens du önskar lägga till på medarbetaren.

Ange från och med vilket datum för vald kompetens -klicka på spara

Kontrollera kompetens/utbildning i Veckoöversikten

I veckoöversikten kan du enkelt kontrollera att du har uppfyllt behovet om en särskild kompetens/utbildning på medarbetarna aktuell dag.

Börja med att välja kompetens/utbildning under inställningar i veckoöversikten -klickar på inställningar - klicka i Kontrollera kompetenser -välj sedan vilken kompetens du önskar kontrollera i veckoöversikten - klicka på OK

Du är varmt välkommen att kontakta Timeplans support för mer information, pris samt för att komma igång med tillvalsmodulen kompetens/utbildning.