Version 20220124

Pushnotiser i appen, nya färger för kostnadsställen, buggfixar och förkortning istället för namn på pass vid passförfrågan

Pushnotiser i appen

Alla användare av appen (iOS + Android) kommer ha möjlighet att få pushnotiser istället för SMS/E-post. Pushnotisen kommer innehålla mer information än vad SMS/e-post tidigare gjort. Exempelvis kommer medarbetare nu få en pushnotis direkt när en ledighetsansökan är godkänd, nekad eller ändrad.

IMG_2571

IMG_2570

IMG_2572

Uppdaterade färger för kostnadsställen

Tidigare har det funnits över hundra olika färger, vi har nu gjort ett arbete för att förbättra färghanteringen för kostnadsställen. Du som har kostnadsställen med färger som inte längre finns kvar kan fortfarande ha kvar dessa - men för alla nya kostnadsställen du skapar upp kommer du endast kunna välja på dessa.

b4ac4ec0-ca09-45bb-8768-e2572dd3bad1

Förkortningen på passet skickas istället för hela namnet vid passförfrågningar och annan information

Långa namn på arbetspass har tidigare gjort att vissa meddelanden som skickats till medarbetarna blivit avbrutna - för att förbättra detta kommer vi nu att skicka med passets förkortning istället för hela passnamnet.

Buggfixar

• Framtida arbetspass syntes inte i avvikelserapporteringen - detta är åtgärdat
  • Ändringar av beräkningsregler kunde inte göras genom knapp via avtalet - detta är åtgärdat