Rapportera in heldagsfrånvaro för idag i appen

Medarbetare som stämplar kan numera rapportera in heldagsfrånvaro samma dag (innan passets starttid)

1. Klicka på Rapportera frånvaro idag:

2. Välj orsak till din frånvaro genom att klicka på det/de alternativ som kommer upp:

3. Vald frånvarokod syns nu uppe till vänster:
  4. Om du valt fel kod, eller vill ta bort frånvaron, klickar du på Ångra rapporterad frånvaro

Chef/Administratör i Timeplan ser frånvaron direkt både under fliken Status och på Stämplingar och saldon:

Stämplingar och saldon ser man enkelt att det är medarbetaren själv som lagt in frånvaron genom att det finns en liten gubbe bredvid frånvarokoden:

Om ni önskar aktivera funktionen hos er är Timeplanansvarig på företaget varmt välkommen att höra av sig till supporten på support@timeplan.se med vilken/vilka avvikelsekoder ni vill aktivera.