Skicka meddelande till medarbetare

Denna artikel beskriver hur du som administratör kan skicka meddelanden till medarbetarna i appen.

Om en administratör vill skicka meddelanden till anställda gör hen det via   meddelandesymbolen (brevet) i Timeplan. Då visas meddelandet i appen och nästa gång medarbetaren registrerar sig i stämpelklockan.

• Gå in på Meddelanden och tryck +Ny för att skriva ett nytt meddelande.
Skärmbild 2022-07-20 141048

Där kan du välja att skicka till en annan administratör (då bockar du i Användare), en eller flera anställda oberoende av arbetsuppgift, eller så skickar du till alla anställda knutna till en specifik arbetsuppgift (då bockar du i Personal Vid).

I rutan vid Giltigt t o m bestämmer man hur länge meddelandet ska visas.

• När man är nöjd trycker man på Skicka så går meddelandet ut till valda mottagare.

Man kan även lägga upp återkommande, automatiska meddelanden så som tex. ”Grattis på födelsedagen” under Meddelandemall som du hittar under Administration.