Startsidan

På startsidan får du en snabb överblick på det som är aktuellt för din arbetsplats

Startsidan kan enkelt ändras och uppdateras så att det passar dina önskemål beroende på vad du vill visa. Du har möjlighet att skräddarsy din egna startsida med widgets efter önskemål och behov.

Här visas allt ifrån aktuella händelser, medarbetare anställda 6 månader, frånvaro, schemalagd och arbetad tid. För att få mer information om en specifik widget kan du klicka på förstoringsglaset.

Med drag and drop funktion kan du enkelt byta plats på dina widget.

Skräddarsy din egen dashboard

Om du klickar på Redigera kan du ändra, flytta, lägga till eller ta bort de widget som du inte vill ska finnas med på din startsida.
När du är nöjd med dina val kan du klicka på redigera igen så stängs funktionen.

De inställningar som du väljer för din startsida kommer att vara personliga, vilket innebär att du kan ha inställningar efter dina önskemål och dina kollegor kan ha egna inställningar. De kommer också att vara sparade tills du väljer nya. För att få mer information om aktuella händelser klicka på förstoringsglaset i widget.

Skärmbild 2022-07-25 152530

För att ändra inställningarna i frånvaro klickar du på -förstoringsglaset i widget
-inställningar -välj de val som du vill ska synas -klicka på x när du är klar.

Grafen nedan visar schemalagd och arbetad tid jämfört med varandra, allt för att du enkelt ska kunna se hur ni ligger till på ditt företag.

Byt lösenord

På startsidan kan du Byta lösenord för din profil.

Skärmbild 2022-07-25 153532