Ta bort manuella saldon

I den här artikeln beskriver vi hur du tar bort ett manuellt saldo på en medarbetare.

Du kan ta bort ett manuellt tillagt saldo om du ångrar dig eller har råkat göra fel.
I nedan exempel har vi  lagt till 2 timmar OB1 på medarbetaren.

För att ta bort ett manuellt tillagt saldo gör du såhär

• Klicka på Personal -Välj aktuell medarbetare -Klicka på stämplingar och saldo -Välj aktuell dag.
  • Klicka i boxen Visa användarsaldon separat ( 1 ) (enligt nedan bild) -Klicka på det röda krysset. ( 2 ) Här ser du också vem som lagt till saldot.
  • Klicka ur boxen Visa användarsaldon separat
  • Klicka på Spara. ( 3 )