Version 20210511

I denna artikel finner ni information om de nyheter och programändringar i senaste versionen av Timeplan som släpps 2021-05-11.

Nyheter

Nytt utseende på inlogg för administratörer och vid tidsregistrering för medarbetarna i Timeplan-

På sikt kommer vi att uppdatera inlogget för er som administrerar i Timeplan. Vi kommer numera att ha möjlighet att informera er om nya funktioner, olika webinar vi ordnar och annat trevligt direkt i själva inlogget.

Ny inlogg-3

Även vår stämpelklocka får ett ny design i form av en karta av vårt kära Göteborg.

Padda

Förbättrad Dagsöversikt med nya funktioner

En ny förbättrad Dagsöversikt kommer för er med senaste versionen. Vi har utvecklat denna vy för en enklare planering, bättre överblick och en snabbare hantering av ändringar samt en helt ny funktionen för att planera rast - allt för att göra det lättare för er att bemanna er verksamhet optimalt.

laptop-screen-mockup-of-a-macbook-pro-at-a-plain-background-60-el (2)

Attestering avdelningschefer

Kryssrutan avdelningschef som fanns på sidan -Personal -välj aktuell medarbetare -anställningsavtal -befattning har nu flyttats till -Administration -Befattning.

Om man tidigare haft en medarbetare med befattning kökschef och kryssrutan avdelningschef i bockad så skapar Timeplan två likadana befattningar varav Kökschef med (avd chef) inom parentes motsvarar kryssrutan avdelningschef

I det fall som en medarbetare är anställd som avdelningschef har ni möjlighet att begränsa så att hen inte ska kunna attestera eller attesteras av andra avdelningschef.

Begränsad möjlighet att radera medarbetare

Möjligheten att begränsa vissa användarbehörigheter att radera medarbetare införs. Detta ställs in på användarprofilen av supporten. Användare med denna inställning kan skapa och ändra medarbetare men inte radera dem.

Felmeddelande

Felmeddelande dök upp när administratör försöker radera terminalprofiler på sidan -Administration -Terminalprofil. Detta är nu åtgärdat.

Programrättning

Medarbetare som har raderats i Timeplan var synliga i månadsöversikten. Detta är nu åtgärdat.

Undrar du vilken version av Timeplan ni har?

För att veta vilken version som ditt företags Timeplan har, klickar du längst ner till vänster vid logga ut och ser Versionen. till exempel: Version 2019-09-30_20190930.1