Version 20210816

I denna artikel finner ni information om nyheter och programändringar i senaste versionen av Timeplan som släpps 2021-08-16

Nyheter

Anställningsbevis Visita HRF som återfinns under -Personal -Rapporter har fått nytt utseende och funktioner

1. Anteckningar syns skrivits in på medarbetaren kommer nu med på rapporten Anställningsbevis Visita HRF (semestervikariat) som skrivs in på sidan -Personal -aktuell medarbetare -anställningsavtal.
  2. Företagets logga syns. Loggan laddas upp under -Administration -Företag
  3. Anställningsformen vikariat är ersatt med semestervikariat
  4. Anställningsform säsongsarbete är borttaget.

Möjlighet att i dagsöversikten kunna planera in vilken tid på dagen som medarbetaren har schemalagd rast. Medarbetaren kan enkelt se när hen är rast planerad i sin kalender i appen.

Rast i appen

Övrigt

Ni kan läsa mer om vår nya dagsöversikt och dess funktioner  här

Programrättning

Medarbetare med Iphone kan inte bläddra mellan sidor i rapporten -Detaljerad månadsrapport. Detta är nu åtgärdat.

Ledighetsansökningar syntes inte i det fall som befattning saknades på medarbetarens anställningsavtal. Detta är nu åtgärdat

Inaktivt konto beräknades i rapporten Arbetad tid. Detta är nu åtgärdat

Undrar du vilken version av Timeplan ni har?

För att veta vilken version som ditt företags Timeplan har, klickar du längst ner till vänster vid logga ut och ser Versionen. till exempel: Version 2019-09-30_20190930.1