Version 20200309

I denna artikel finner ni information om nyheter och programändringar i senaste versionen av Timeplan som släpps 2020-03-09

Nyhet

Grundschemat visas i webbappen

Under fliken Kalender i webbappen finns det nu möjlighet att se sitt grundschema. Knappen för Grundschema ligger under publicerat kalenderschema.

Övrigt

Utökat antal tecken i ledighetsansökan

Antal tecken i ledighetsansökan är utökat till 4000 tecken.

Personer utan anställningsavtal visas alltid

Personer som aldrig haft ett anställningsavtal visas nu alltid i Personallistan under fliken Personal. De visas med en annan färg i listan så man tydligt kan urskilja vilka som saknar avtal.

Stämpla in med personnummer=anställningsnummer

Det är nu möjligt att stämpla in med personnummer eller anställningsnummer i Timeclock Webb. Inställningen göras via systeminställningar av Timeplan Support på begäran av kunden.

Grundschema tillåts under flera anställningsperioder

Beräkning av grundschemat för respektive anställningsperiod visas under medarbetarens "Grundschema och perioder".

Programrättning

Version 20200225

Felen som uppstod i och med version 20200225 är nu åtgärdade.

Undrar du vilken version av Timeplan ni har?

För att veta vilken version som ditt företags Timeplan har, klickar du längst ner till vänster vid logga ut och ser Versionen. till exempel: Version 2019-09-30_20190930.1