Version 20200610

I denna artikel finner ni information om nyheter och programändringar i senaste versionen av Timeplan som släpps 2020-06-10

Nyhet

Längre intervall än en månad i Månadsöversikten
Möjlighet finns nu att se en längre tidsperiod i Månadsöversikten. Då du väljer Startdatum för att ta ut Månadsöversikten väljer du sedan ett streck (-) vid Längd: för att kunna välja Slutdatum längre än en månad.

Undrar du vilken version av Timeplan ni har?

För att veta vilken version som ditt företags Timeplan har, klickar du längst ner till vänster vid logga ut och ser Versionen. till exempel: Version 2019-09-30_20190930.1