Version 20210208

I denna artikel finner ni information om nyheter och programändringar i senaste versionen av Timeplan som släpps 2021-02-08

Denna version bjuder inte på några nyheter i Timeplan.

Övrigt

• Symboljustering – Vi uppdaterar och justerar just nu en hel del symboler i Timeplan för att byta ut till mer moderna varianter tekniskt sett.

Programrättning

• OB-beräkning vid Sjuk-OB i sjukperioden räknade fel i vissa fall men är nu korrigerad och fixad.
  • Tidigare fel vid grundschematid vid frånvaro del av dag är numera rättad.
  • En programjustering är gjord så att man kan stänga ”stämplingar och saldon”-rutan enklare efter att man öppnat den under månadsöversikten.

Undrar du vilken version av Timeplan ni har?

För att veta vilken version som ditt företags Timeplan har, klickar du längst ner till vänster vid logga ut och ser Versionen. till exempel: Version 2019-09-30_20190930.1