Version 20210308

I denna artikel finner ni information om nyheter och programändringar i senaste versionen av Timeplan som släpps 20210308

Nyheter:

Versionsuppdatering

Vid versionsuppdatering skickas meddelande till Timeplan administratörer

Rapporter - Tid och kontorapport

Möjlighet att kunna sortera på personalgrupp när man väljer tid och -kontorapport  i det fall som man arbetar med personalgrupper

Programrättningar:

Ogiltiga avvikelsekoder gjorde att personal inte kunde tidrapportera korrekt i appen. Detta är nu åtgärdat

Tidigare problem med överlappningar i Timeclock korrigerat och rättat

Vid tidigare schemaläggningar under schemaplaneraren har anställd som fått in blanksteg i smeknamnet inte dykt upp vid val av anställd, Möjligheten att ha blanksteg som smeknamn är inte längre möjligt.

Undrar du vilken version av Timeplan ni har?

För att veta vilken version som ditt företags Timeplan har, klickar du längst ner till vänster vid logga ut och ser Versionen. till exempel: Version 2019-09-30_20190930.1